Subscribe

Perkhidmatan Pengacaraan Majlis Perkahwinan

25 Jun 2010

Bertemu Bintang Di Madame Tussauds ( Bahagian 1 )

IMG_1001Di London, antara tempat yang sangat terkenal di kalangan pelancong sudah pastilah Madame Tussauds. Muzium ini menempatkan patung-patung lilin yang menyerupai selebriti-selebriti terkenal dari seluruh dunia. Di sini, kita dapat bertentang mata dengan para pemimpin dunia, beramah mesra dengan artis-artis hollywood, dan berkenalan dengan jaguh sukan peringkat dunia.

Entri ini akan jadi panjang, sebab dipenuhi dengan gambar-gambar rentetan pertemuan tersebut. Jadi, ayuh kita mulakan temujanji kita, ya?          IMG_1016

Harus beli tiket dahulu sebelum masuk.

IMG_1017

Masuk saja, kita akan disambut oleh para jurugambar, bagaikan berada di atas permaidani merah!

IMG_1020

Hentian pertama, ayuh kita ke parti selebriti A-list!

IMG_1025

Mula-mula jumpa dengan Morgan Freeman.

IMG_1026

Giliran untuk Mel Gibson. Oh tinggi juga dia. Atau saya yang rendah? Haha.

IMG_1034

Justin Timberlake.

IMG_1043

David & Victoria Beckham.

IMG_1049

Brad Pit. Siapa lebih kacak? Haha.

IMG_1052

Hah yang ini jangan cemburu. Dengan Julia Roberts!

IMG_1060

Tom Cruise.

IMG_1066

Nicole Kidman.

IMG_1071

Lagi gambar. Dalam ni, cuma kenal Will Smith. Yang Mat Salleh sebelah tu tak ingat pula. Cuba teka?

[Bermula dari sini, saya akan tampal gambar dulu. Komentar akan dibuat kemudian.]

IMG_1072

IMG_1073

IMG_1089

IMG_1092

IMG_1097

IMG_1102

IMG_1106

IMG_1109

IMG_1112

IMG_1116

IMG_1119

IMG_1120

 IMG_1123

IMG_1130

IMG_1133

IMG_1137

IMG_1144

Baiklah, sampai di sini dulu perkhabaran saya. Entri ini sebenarnya belum siap. Sekadar saya muatnaikkan gambar-gambar dahulu, sebelum saya tulis komentarnya dengan lebih terperinci.

Oh, ini cuma bahagian I. Ada lagi sambungannya. :)

5 komentar:

GKLN berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
äþèéž™ berkata...

beznyer. jelez lak tgk pic2 ni

Liza berkata...

i got the chance to come here very long time ago, currency pound pun dah cheaper skarang, apa lagik, shopping lah!

Aini berkata...

wah...posing habis awak ye. harrods tak pergi ke? cuba la tgk Bernard Chandran nya butik tu, gah sgt ke haha....

Azree Ariffin berkata...

Apeez, janganlah jeles. Nanti ada peluang lah tu. :)

Kak Liza, nak kata murah pun, masih mahal lagi kan? Hahah. Tapi boleh tahan la. The key is, jangan convert! Huhu.

Kak ayu (aini), harrods pergi! Nanti saya tulis. Erm, tapi tak perasan lak butik bernard chandran tuh. heheh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tapak Iklan