Subscribe

04 Julai 2011

Mari LIKE Gambar Busana Pemantun di Facebook Persantun

Assalamualaikum!

Sebelum kita teruskan dengan cerita tentang kembara Eropah, saya ingin minta tolong sedikit kepada pembaca-pembaca saya. Persatuan Penggiat Pantun dan Puisi (PERSANTUN) sedang mengadakan sebuah pertandingan iaitu Pertandingan Gambar Busana Pemantun di laman Facebook mereka.

Saya kira, ini adalah satu pertandingan yang sangat menarik, sebab dapat menyatukan para pemantun, selain melihat sejauh mana para pemantun kita bergaya dengan busana istimewa mereka.

Cara pertandingannya mudah sahaja. Sesiapa yang mana gambarnya mendapat ‘like’ yang paling banyak, akan memenangi pertandingan. Mudah, kan? Tak perlu keluarkan duit walau satu sen pun.

Saya juga tidak ketinggalan menyertainya dan telah menghantar tiga penyertaan iaitu Peserta 035, Peserta 036, dan Peserta 037.

Oleh yang demikian, saya hendak minta jasa baik kalian untuk cari laman Facebook “Persantun” dan kemudian LIKE page berkenaan supaya dapat mengundi. Seterusnya, buka album gambar, dan cari ketiga-tiga gambar saya yang tertera seperti di bawah.

Anda boleh like gambar-gambar lain juga, tapi pastikan like gambar saya, ya?

Terima kasih. Moga kita sama-sama dapat memeriahkan pertandingan ini!

image

image

Temasya Pantun Intervarsiti Tiga Penjuru (Tritun) 2007 – MMU Cyberjaya

image

Temasya Pantun Intervarsiti Tiga Penjuru (TRITUN) 2007 – MMU Cyberjaya

image

Pesta Pantun MAKUM 2007 – UIAM Gombak

0 komentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tapak Iklan